Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

Noslēdzies festivāls "Dirty Drama IV"

EasyGet.lv, 09.08.2012. 12:54

No 2. līdz 5. augustam notika starptautiskais laikmetīgās skatuves mākslas festivāls "Dirty Drama IV", kurā piedalījās mākslinieki no Spānijas, Nīderlandes, Čehijas, Polijas, Igaunijas un Latvijas, informē teātra Dirty Deal Teatro sabiedrisko attiecību vadītāja Aija Murāne. Performances Ed.Smiļģa Teātra muzeja dārzā un Rīgas Centrāltirgū izraisīja lielu apmeklētāju interesi, bet dramaturgu cīņās tika noteikta labākā komanda.
Noslēdzies festivāls "Dirty Drama IV"

Performancē "Urbānā pasaka" piedalījās mākslinieki no Spānijas, Nīderlandes, Čehijas un Latvijas. Tā aptvēra arī nelielu teritoriju ap muzeju nedaudz samulsinot Āgenskalna iedzīvotājus. Tā pat ne mazāk brīnīties lika igauņu mākslinieču Epp Kubu un Flo Kasearu performance-instalācija "Holy High-Tech", kur viņas gaisā sēdēja uz putekļusūcēja.

Latvijas Dramaturgu ģildes rīkotajās dramaturgu cīņās, kurās sacentās četras komandas, uzvarēja horeogrāfa Krišjāņa Santa, dramaturģes Aivas Birbeles un scenogrāfa Valtera Kristberga komanda. Viņi dotajās trīs stundās radīja skici izrādei par kurlmēmu meiteni, kuras kaislība ir deja.

Teātris "Dirty Deal Teatro" vēlas pateikties visiem dalībniekiem, sponsoriem, atbalstītājiem un palīgiem, bez kuriem festivāls nevarētu notikt.

Foto: Izrāde "Born To Die". Foto (c) Kristaps Mozgirs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV