Sestdiena, 18.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Inese, Inesis, Ēriks;

„Brigādes" darbnīcu ciklu noslēgs „MAMMU", „ZoFa", „Buteljons" u.c.

EasyGet.lv, 12.12.2012. 12:19

Otrdien, 18. decembrī, plkst. 19:00 kafejnīcā „TAKA" (Miera ielā 10) norisināsies pēdējā programmas „Brigāde" darbnīca, kas noslēgs izglītojošo pasākumu ciklu ar iepriekšējā „Brigādes" konkursa uzvarētāju pieredzes stāstiem, informē Laikmetīgās mākslas centra pārstāve Elza Zīda. Darbnīcā uzstāsies un uz interesentu jautājumiem atbildēs pārstāvji no uzņēmumiem „MAMMU", „ZoFa", „Hopp", „Buteljons" u.c., turklāt vakara gaitā paredzēti arī muzikāli pārsteigumi no Miera ielas. Dalība – bezmaksas, iepriekš piesakoties mājas lapā www.brigade.lv. 
„Brigādes" darbnīcu ciklu noslēgs „MAMMU", „ZoFa", „Buteljons" u.c.

2010.gada vasarā tika izsludināts pirmais programmas „Brigāde" konkurss, kurā atbalstu līdz 5000 latu vērtībā sava uzņēmuma radīšanai un attīstīšanai saņēma „Mājas svētība", „Mammu", „Buteljons", „Skaņu mežs", „Laba kartona telpa", „ZoFa", „Puka", „Hopp", „KinoSkola", „Karogu darbnīca", TAKAs platforma zināšanu un ideju apmaiņai „DiPaDu", kā arī bufete „Nestandarta mēbeles". Lai palīdzētu šī konkursa granta pretendentiem pēc iespējas labāk sagatavot savus pieteikumus, brigadieri dalīsies pieredzē gan par idejas radīšanu, gan par finansējuma apgūšanu un pirmajiem soļiem uzņēmējdarbībā.

„Brigadieru vakara" ietvaros būs iespējams uzdot jautājumus ne vien iepriekšējā konkursa uzvarētājiem, bet arī konkursa organizētājiem. Tā kā šī ir pēdējā programmas „Brigāde" darbnīca, vakara noslēgumā ieplānoti dažādi pārsteigumi, ieskaitot muzikālu priekšnesumu no Miera ielas.

Brigadieru vakaram ir iespējams pieteikties: http://ej.uz/brigadieru_vakars. Vietu skaits nav ierobežots.

Lai pieteiktos programmas „Brigāde" konkursam un pretendētu uz finansiālu atbalstu līdz 5000 latu apmērā sava radošā uzņēmuma izveidošanai, konkursa pieteikumu ar visiem pielikumiem jāiesniedz vienā eksemplārā vienā no šādiem veidiem:
- elektroniskā formātā interneta mājas lapā http://www.brigade.lv no 2013. gada 2. janvāra līdz 2013. gada 11. janvāra plkst. 23.59;
- drukas formātā, pievienojot elektronisku versiju CD vai USB datu nesējā, personīgi Konkursa rīkotāja birojā, kas atrodas Rīgā, Alberta ielā 13, 7. stāvā no 2013. gada 2. janvāra līdz 2013. gada 11. janvārim plkst. 17.00 vai nosūtot pa pastu (pasta zīmogs 2013. gada 7. janvāris).

Programmu „Brigāde" organizē Laikmetīgās mākslas centrs sadarbībā ar Sorosa fondu – Latvija. 

Foto: Programmas „Brigāde" nodarbība. Foto (c) Didzis Grodzs 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV