Trešdiena, 08.Maijs 2024. » Vārdadienas svin: Staņislava, Staņislavs, Stefānija;

Rudenī Baltijā būs skatāma pirmā Sleša filma

EasyGet.lv, 07.02.2013. 09:49

Iespējams, ka daļai rokmūzikas fanu tas būs jaunums, ka bijušais Guns N'Roses ģitārists Slešs attīsta ne tikai solokarjeru, kas ietver sevī sadarbību ar dažādām mūzikas slavenībām, bet pievērsies arī kinoindustrijai. Un nebūt ne tikai kādai epizodiskai lomai vai muzikālai sadarbībai vienas filmas ietvaros – 2010.gadā viņš nodibināja producentu kompāniju Slasher Films, kas šovasar (Baltijā – rudenī) piedāvās skatītājiem pirmo garadarbu, šausmu filmu "Nothing To Fear".
Rudenī Baltijā būs skatāma pirmā Sleša filma

Filmas režisors ir Entonijs Leonardi III ("Rango", "47 Ronin"), un tās sižets stāsta par kādu jaunu ģimeni, kas pārceļas uz provinciālu pilsētiņu Kanzasā. Taču izrādās, ka gaidītās miera ostas vietā viņi nokļuvuši vietā, kas saskaņā ar leģendu ir viena no septiņiem elles vārtiem.

Filma uzņemta pagājušā gada maijā Luiziānā, un pats Slešs, kas ir šīs filmas producents, to apraksta kā augstākās, A klases darbu: "Brīnišķīga filmēšanas komanda, speciālo efektu speciālisti ir lieliski, pirmšķirīgs sižets, uzņemšana norit kā pa sviestu – pilnīgi viss ir apbrīnojami labi!" Tikko esot pabeigts vēl vienas tieši šai filmai paredzētas kompozīcijas ieraksts, kurā piedalījies vokālists Mailzs Kenedijs. "Mailzs pastrādāja godam. Viņa vokāls ir tiks spocīgi baismīgs kā pati elle, " sajūsminās Slešs.

Viņš arī uzsver, ka ar "Nothing To Fear" sākas virkne filmu, ko Slasher Films grasās uzņemt: "Mēs plānojam divas gadā".

Paralēli Sleša producentu kompānija strādā vēl pie 3 citām filmām, tai skaitā "Wake The Dead", kas stāsta par koledžas studenta eksperimentiem ar mirušo atgriešanu dzīvē. "Būtībā mūsdienīga versija par Frankenšteina tēmu, kur kāds talantīgs un zinātkārs students atklāj kā atmodināt mirušus audus, taču pusaudža maksimālismā viņš pārāk aizraujas," stāsta Slešs.

Atgādinām, ka Svētā Valentīna dienā, 14.februārī Slešs kopā ar vokālistu Mailzu Kenediju un grupu "The Conspirators" uzstājas Kauņas Žalgira arēnā, kas ir viņa vienīgais koncerts Baltijā.

Biļetes gan uz koncertu, gan braucienam ar īpašu autobusu pieejamas "Biļešu serviss" tīklā un www.bilesuserviss.lv.

Foto: Slešs. Publicitātes foto 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV