Piektdiena, 26.Aprīlis 2024. » Vārdadienas svin: Rūsiņš, Sandris, Alīna;

Kārļa Kazāka koncertieraksts „Gultnes” uz „Kino Bize” ekrāna

Easyget.lv, 08.04.2013. 12:34 | komentāri (2)

Trīs mēnešus pēc Kārļa Kazāka albuma „Gultnes” atvēršanas koncerta Latvijas Nacionālā teātra Lielajā zālē kinoteātris „Kino Bize” 11. un 18. aprīlī piedāvā noskatīties koncerta videoierakstu.
Kārļa Kazāka koncertieraksts „Gultnes” uz „Kino Bize” ekrāna

11. janvārī ar vienīgo koncertu Latvijas Nacionālajā teātrī tika atvērts Kārļa Kazāka jaunākais dziesmu albums „Gultnes”. Gultnes kā sen zināma un lēni mainīga telpa rāmam plūdumam, vai jaunatklātas un no jauna veidotas gultnes – tādas ir Kārļa Kazāka dziesmas, kurās attapušās mūziķa sarunas, sajūtas un pašplūsma. Kopā ar cilvēkiem, kas spēj šīs sarunas izkrāsot un padarīt īstas, tapis mūziķa trešais ieraksts „Gultnes” – dāvana ikvienam savu gultņu meklētājam.

Kinoteātris „Kino Bize” aicina uz albuma „Gultnes” atklāšanas koncerta videoieraksta seansiem 11. aprīlī plkst. 19.00 un nedēļu vēlāk, 18. aprīlī, plkst. 17.00 un 19.00. „Kino Bize” mājo Kaņepes Kultūras centrā, Rīgā, Skolas ielā 15, kur pieejamas arī pasākuma biļetes. Vietu skaits kinoteātrī ir ierobežots, tāpēc ieteicams biļetes iegādāties savlaicīgi. Ieejas maksa: 3 Ls, skolniekiem, studentiem un senioriem – 2.50 Ls.

Albuma „Gultnes” koncerta ieraksta skatāmas 14 dziesmas no trim dažādiem Kārļa Kazāka mūzikas albumiem „Uz manām plaukstām”, „16 stundas” un „Gultnes”, kas noklausāmi un bez maksas lejupielādējami mūziķa tīmekļa vietnē www.kazaks.lv.

Koncerta video: "Orderorder films", koncerta režisors: Kaspars Zvīgulis, gaismas: Oskars Pauliņš, skaņa: Didzis Simanovskis, Gints Rutks, ieraksta skaņa: Gints Sola, koncerta producente: Ilze Blauberga.

Koncertieraksts tapis projekta „Piens. Galvaspilsētas brīnums” ietvaros.

Foto: Kārlis Kazāks. Publicitātes foto

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV