Svētdiena, 16.Jūnijs 2024. » Vārdadienas svin: Justīne, Juta;

Alfā kinoteātrī „Cinamon” rādīs piektdienas nakts kino par 1 latu

Sintija Kvasova, 11.09.2009. 18:13 | komentāri (3)

25. septembrī tirdzniecības parka „Alfa” kinoteātrī „Cinamon” gaidāms gada notikums – „Kino gardumu nakts” ar pēdējā gada laikā pieprasītāko filmu seansiem naktī no piektdienas uz sestdienu par īpaši draudzīgu cenu – 1 latu.
Alfā kinoteātrī „Cinamon” rādīs piektdienas nakts kino par 1 latu

Rudens iestāšanos Alfā svinēs ar labāko pēdējā gada filmu skatīšanos 25. septembra vakarā kinoteātrī „Cinamon”, piedāvājot kino seansus līdz pat vēlai naktij par 1 latu. Kino nakts piedāvājumā ierindojas pēdējā gada labākie kino meistardarbi – Džeimsa Bonda pēdējais grāvējs „Mierinājuma kvants”, sieviešu kulta seriāla pilnmetrāžas filma „Sekss un lielpilsēta”, šogad visvairāk oskarotā filma „Graustu miljonārs” un skatītāju dievinātais mūzikls „Mamma Mia!”.

Turklāt restorāni „Il Patio” un „Planeta Sushi” visus kino nakts seansu apmeklētājus cienās ar 4 dažādu veidu īpaši šim vakaram sagatavotiem kokteiļiem, kas skatītājiem saistītās ar konkrētajām filmām. Piemēram, slaveno Cosmopolitan kokteili, ko dievina sieviešu auditorijas iemīļotā „Seksa un lielpilsētas” četrotne. Biļešu iepriekšpārdošana uz kino nakts seansiem jau sākusies kinoteātra „Cinamon” mājas lapā www.cinamon.lv.   

Detalizētu informāciju par t/p „Alfa” gaidāmo pasākumu meklējiet www.alfaparks.lv un www.cinamon.lv. 

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV