Svētdiena, 16.Jūnijs 2024. » Vārdadienas svin: Justīne, Juta;

Notiek darbs pie ŠERLOKA HOLMSA otrās filmas

kinokino.lv, 22.09.2009. 17:54 | komentāri (2)

Vēl uz lielajiem ekrāniem nav iznākusi Gaja Ričija filma ŠERLOKS HOLMSS, kad studija Warner Bros. jau ir izsludinājusi to, ka būs filmas turpinājums, turklāt ar Bredu Pitu vienā no galvenajām lomām, informē The Hollywood Reporter.
Notiek darbs pie ŠERLOKA HOLMSA otrās filmas

Jau pirms kāda laika izskanēja baumas, ka aktieris Breds Pits var parādīties jau pirmajā filmā, kurai Ričijs filmēšot (vai jau ir nofilmējis) papildus materiālu ar Holmsa sīvāko ienaidnieku profesoru Moriartiju. Tomēr, kamēr šī informācija vēl nav apstiprināta, mediji ziņo, ka studija jau tagad ir devusi zaļo gaismu filmas otrajai daļai, un Breds Pits tajā spēlēs Moriartiju, kas apliecina šī projekta biznesa mērķus un apmērus.

Protams, izstrādāt filmas turpinājumu, pirms pati oriģinālfilma vēl nav nonākusi uz lielā ekrāna, var būt riskants solis. Tomēr filmas producenti un scenāristu armija, kā arī A-listes zvaigžņu piedalīšanās, ļauj to darīt. Sīkvelu izstrāde kopā ar pirmās filmas izstrādi kļūst arvien biežāka prakse, jo ļauj ietaupīt gan naudu, gan laiku.

ŠERLOKS HOLMSS uz lielajiem ekrāniem nonāks šā gada 26. decembrī. 

Materiāls publicēts sadarbībā ar kinokino.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV