Svētdiena, 16.Jūnijs 2024. » Vārdadienas svin: Justīne, Juta;

Ķīnieši angļu valodu mācīsies pēc unikālas, Latvijā izstrādātas metodikas

Natalija Antipina, 27.01.2010. 15:04

Svešvalodu pašmācības multimediju līdzekļu “Quick Teacher” ražotājs Eiropā uzņēmums “M.A.R.I.D.I” ir sācis savas produkcijas ekspansiju Ķīnā. Šā mērķa sasniegšanai janvārī tika atvērts pirmais uzņēmuma birojs Pekinā. Tas ir sākums eksporta paplašināšanai pasaules mērogā un uzņēmuma līderpozīciju nostiprināšanai IT svešvalodu mācību tehnoloģiju jomā.

Latvijas uzņēmums “M.A.R.I.D.I” ir pabeidzis izstrādāt “Quick Teacher” angļu un krievu valodas mācību multimediju programmas lietotājiem Ķīnā, pielāgojot savu unikālo mācību metodiku ķīniešu valodas īpatnībām.

Kā IT risinājumu tirgus līderis svešvalodu mācību jomā uzņēmums “M.A.R.I.D.I” piedalījās IV sadarbības izstādē “ES un Ķīna uzņēmējdarbības un tehnoloģiju jomā”, kas pērnā gada nogalē norisinājās Ķīnā. Izstādē uzņēmums iepazīstināja ar novatoriskajām “Quick Teacher” multimediju programmām, kas izraisīja īpašu Ķīnas uzņēmēju uzmanību.

Par “Quick Teacher” programmproduktu efektivitāti, pamatojoties uz pašu pieredzi, ir pārliecinājušies vairāk nekā 20 000 lietotāju visā pasaulē. Programmā izmantoto unikālo mācību metodiku ir augstu novērtējuši profesionāļi – svešvalodu pasniedzēji. Uzņēmuma produkcijas klāstā ir 40 svešvalodu apguvei paredzētu programmproduktu.

“Iekļūšana Ķīnas tirgū un veiksmīga programmu virzība ir mūsu uzņēmuma šā gada prioritāte. Ķīnas tirgum paredzētās multimediju programmas patstāvīgai angļu un krievu valodas apguvei ir pirmais posms,” notikušo komentē uzņēmuma “M.A.R.I.D.I” direktors Aleksandrs.

Pēc veiksmīgām pārrunām ar potenciālajiem partneriem janvāra nogalē uzņēmums “M.A.R.I.D.I” atvēra savu biroju Ķīnā. Tādējādi uzņēmums plāno būtiski palielināt savu programmproduktu eksporta apjomu. Līdz ar to uzņēmums nostiprina savas līderpozīcijas kā svešvalodu apguves IT risinājumu izstrādātājs ne vien Eiropas un NVS, bet arī Dienvidaustrumāzijas tirgos.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV