Svētdiena, 16.Jūnijs 2024. » Vārdadienas svin: Justīne, Juta;

Jau pēc nedēļas – LNT ēterā humora raidījums „Labās ziņas”

Zane Pētersone, 28.01.2010. 14:19 | komentāri (2)

Sākot ar 6. februāri, LNT kanālā ik sestdienu plkst. 20:40 mūs priecēs jauns humora raidījums „Labās ziņas”, kurā varēsim sekot līdzi spilgtākajām valsts un pasaules aktualitātēm - caur humora prizmu.
Jau pēc nedēļas – LNT ēterā humora raidījums „Labās ziņas”

Raidījuma ietvaros paskatīsimies, tā teikt, ar lokālu skatu par globālām lietām. Par visu, kas mums ir aktuāls – par politiku un politiķiem, par spilgtām personībām, par sportu un kultūru, par kaitinošām reklāmām, jauniem TV šoviem, un ikvienu notikumu, kas izraisa sabiedrības rezonansi.

Raidījuma vadītāja būs nu jau pazīstamā žurnāliste Nora Koks, kas pieredzi TV sāka ar viegla rakstura humora raidījumiem. Viņa atzīst, ka jokots ir gana.

„Kamēr deputātu algas ir lielākas nekā manējā, tikmēr man smiekli nenāk. Es cilvēkus priecēšu tikai ar labām ziņām, un tāpēc, es uzskatu, ka būtu pelnījusi daudz lielāku algu nekā tie, kas mūsu vidi piesārņo ar negatīvismu. Mans mērķis ir panākt labo ziņu īpatsvaru pār sliktajām ziņām. Tas ir mans pienākums pret manu valsti un maniem cilvēkiem. Es vēlos, lai latvieši beidzot smaida – smaida no sirds,” saka raidījuma vadītāja Nora Koks.

„Labās ziņas” jau nākamnedēļ sestdien, 6. februārī, plkst. 20:40 kanālā LNT.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV