Svētdiena, 16.Jūnijs 2024. » Vārdadienas svin: Justīne, Juta;

"Dullā desmitnieka" dalībnieki atrasti

Marta Zandersone, 03.02.2010. 17:13

Pagājušajā nedēļā noslēdzās TV3 dullās un azartiskās spēles "Dullais desmitnieks" dalībnieku atlase, lai uzzinātu, kuriem tiks dota iespēja cīnīties par lielo laimestu 10 000 eiro apmērā. Kopumā raidījuma veidotāji iepazinās ar vairāk nekā 600 pieteikuma anketām un klātienē tikās ar gandrīz 100 kandidātiem, lai paši neprātīgākie, trakākie un spējīgākie tiktos TV3 studijā aci pret aci ar spēles vadītāju Baibu Sipenieci-Gavari. Kā viņiem veiksies?! To uzzināsiet jau pavisam drīz azartiskajā spēle "Dullais desmitnieks" tikai TV3.
"Dullā desmitnieka" dalībnieki atrasti

Kurš piesakās?!

TV3 azartiskākās spēles "Dullais desmitnieks" dalībnieku atlasei lielākoties pieteicās drosmīgi vīrieši vecuma amplitūdā no 18 līdz 38 gadiem. Jāsaka, ka daiļā dzimuma pārstāves pieteikušās kūtrāk un iespēju cīnīties par lielo laimestu 10 000 eiro apmērā ieguvušas vien septiņas sievietes, bet vīru daudz vairāk - veseli 17! Ja atlases kandidātus vērtē pēc profesionālās piederības, aktīvākie izrādījušies celtnieki un galdnieki! Vislielākais anketu skaits tika saņemts no rīdziniekiem, otrajā vietā ierindojās siguldieši, tiem aktivitātes ziņā sekoja ogrēnieši un ventspilnieki.

Gumijas lēcēji!

Interesants izrādījās fakts, ka dalībnieki dalāmi divās grupās - vieni, kuri uzskata, ka dullākais, ko dzīvē darījuši, esot lēkšana ar gumiju, bet otra daļa kandidātu kā reiz grib izlēkt ar gumiju! Vai tiešām esam gumijas lēcēju nācija?! Bet nav jau tā, ka visi vēlas vien izlēkt ar gumiju, ir arī citi mērķi un sapņi. Ar lielā laimesta tērēšanu daudzi ir visai praktiski noskaņoti – vēlētos nomaksāt kredītu, atdot parādus utt. Lai gan viens no potenciālajiem "Dullais Desmitnieks" dalībniekiem solījis, ka veiksmes gadījumā no filmēšanas studijas, kas atrodas Lietuvas galvaspilsētā Viļņā, mājup došoties taksometrā. Tas gan varētu būt sālīti!

Galvenais ir treniņš

Lai arī lēkšana ar gumiju, finanšu saistību nokārtošana un arī brauciens no Viļņas taksometrā nav smādējama, tomēr "Dullais desmitnieks" veidotāji visaugstāk vērtēja atlases kandidātu spēju izpildīt spēles uzdevumus! Cilvēki, kuri bija trenējušies, tika vērtēti daudz labāk, jo galvenais tomēr ir, lai dalībnieki spēlē nokļūtu iespējami tālāk un brauktu mājup ar lielo laimestu! Un radošajai "Dullā desmitnieka" komandai atlases laikā izdevās atrast pašus atraktīvākos, dullākos un azartiskākos cilvēkus, kurus jau drīzumā aci pret aci ar spēles vadītāju Baibu Sipenieci-Gavari sastapsiet TV3 studijā.


Dullākā un azartiskākā spēle Dullais desmitnieks jau drīzumā TV3!

Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV