Sestdiena, 27.Jūlijs 2024. » Vārdadienas svin: Marta, Dita;

TV3 "Koru kari 2" uzsāk labāko dziedātāju meklēšanu

Marta Zandersone, 26.06.2009. 15:48 | komentāri (5)

Kamēr citas televīzijas dodas vasaras atvaļinājumā, TV3 top ne vien aizraujošākā spēle Trakais ceļojums, bet sākas arī darbs pie šī gada lielākā pārsteiguma un gaidītākā notikuma otrās sezonas - TV3 Koru kari 2! Jau jūlija sākumā notiks pirmās atlases un labāko dziedātāju meklēšana noritēs visu mēnesi dažādās Latvijas pilsētās kopā ar labākajiem dziedātājiem! Sekojiet jaunākajai informācijai TV3!
TV3 "Koru kari 2" uzsāk labāko dziedātāju meklēšanu

Arī šogad Latviju pāršalks vienotība dziesmās un mūzikā, un rudenī ikvienu TV3 skatītāju sasniegs muzikālā šova turpinājums - TV3 Koru Kari 2! Bet pirms tam populāri mūziķi savās dzimtajās pilsētās atlasīs dziedāt gribētājus un izveidos korus, kuri ik nedēļu tiksies krāšņajā TV3 studijā, lai noskaidrotu stiprāko. Pagājušajā gadā uzvaras laurus plūca Oranžais Daugavpils koris - bet kura pilsēta šogad iegūs labākā titulu?!... Nenokavējiet TV3 Koru kari 2 atlasi savā pilsētā, lai radītu labāko no labākajiem koriem!

Piedalīties var ikviens!

Visi dziedāt gribētāji, kas vēlas piedalīties šī gada gaidītākā sadziedāšanās šova otrajā sezonā TV3 Koru Kari 2 un dziedāt uz lielās skatuves ar labākajām Latvijas zvaigznēm, tiek aicināti uz dalībnieku atlasi, kura notiks:

Jelgavā 3.jūlijā 11:00, Jelgavas kultūras namā, Kr.Barona ielā 6 ar Žoržu Siksnu;

Rīgā 10.jūlijā 11:00, skaņu ierakstu studijā Sound Division Studious, Āraišu ielā 34 kopā ar Jolantu Gulbi.

Madonā 12.jūlijā 13:00, Madonas kultūras namā, Raiņa ielā 12 ar Ievu Kerēvicu.

Informācija par citām atlases vietām un konkursu norises laikiem drīzumā sekos TV3!

Nenokavējiet muzikālās spēkošanās TV3 Koru kari 2 atlasi savā pilsētā!

Prieks kopā būt!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV